19/08/2019 19/08/2019 Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε χθες, Κυριακή 18 Αυγούστου, στην ενορία της Αναστάσεως στην περιοχή Ναμαγίνγκο της Ουγκάντας. Τους συλλείτουργου προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρου. Η ευχαριστιακή σύναξη αυτή είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς η ενορία ήθελε να τιμήσει με τον τρόπο αυτό την...
19 Αυγούστου, 2019 - 17:20

Εκδήλωση αγάπης για τον Μητρ. Καμπάλας

Διαδώστε:
Εκδήλωση αγάπης για τον Μητρ. Καμπάλας

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε χθες, Κυριακή 18 Αυγούστου, στην ενορία της Αναστάσεως στην περιοχή Ναμαγίνγκο της Ουγκάντας.

Τους συλλείτουργου προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρου.

Η ευχαριστιακή σύναξη αυτή είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς η ενορία ήθελε να τιμήσει με τον τρόπο αυτό την πολυετή προσφορά του Μητροπολίτη κ. Ιωνά στην Αφρική.

Το πνευματικό του τέκνο, ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος, στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στο πολυσχιδές έργο του γηραιού Επισκόπου και στην ιδιαίτερη φροντίδα που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι ώστε να καρποφορήσει ο λόγος του Θεού στις εσχατιές της Αφρικής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή του Σεβ. Μητροπολίτη ενώ ο ίδιος στο τέλος έδωσε την ευχή του σε όσους παραβρέθηκαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων