14/06/2021 14/06/2021 Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία, μεγάλος αριθμός παιδιών της παροικίας του Καΐρου συμμετείχαν δια ζώσης και εξ αποστάσεως στις φετινές δραστηριότητες των Κατηχητικών Σχολείων της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου στον φιλόξενο Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου. Οι φετινές συναντήσεις έκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021 με μια μικρή εκδήλωση...
14 Ιουνίου, 2021 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 15:51

Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου

Διαδώστε:
Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου

Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία, μεγάλος αριθμός παιδιών της παροικίας του Καΐρου συμμετείχαν δια ζώσης και εξ αποστάσεως στις φετινές δραστηριότητες των Κατηχητικών Σχολείων της Πατριαρχικής Επιτροπείας Καΐρου στον φιλόξενο Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Οι φετινές συναντήσεις έκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021 με μια μικρή εκδήλωση και την συμμετοχή παιδιών και γονέων.

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του, τις συμβουλές και τις ευχές του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. Νικόδημος, μεταφέροντας και τις πατρικές ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Μετά την διανομή αναμνηστικών δώρων σε παιδιά και γονείς ακολούθησε στον προαύλιο χώρο των σχολείων πλούσιο κέρασμα, προσφορά της Ελληνικής Στέγης.

Με πληροφορίες από: Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων