29/12/2019 29/12/2019 Στην ετήσια εορταστική εκδήλωση με ενεργό συμμετοχή των μικρών παιδιών στον εορτασμό της γέννησης του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού στη Namungoona – Καμπάλα βρέθηκε ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς, γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα και το “πλούσιο” ιεραποστολικό του έργο. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία και με συμμετοχή...
29 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2019 - 22:42

Ταξίδι έως εκεί που ένα πιάτο φαγητό φέρνει χαρά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ταξίδι έως εκεί που ένα πιάτο φαγητό φέρνει χαρά (ΦΩΤΟ)

Στην ετήσια εορταστική εκδήλωση με ενεργό συμμετοχή των μικρών παιδιών στον εορτασμό της γέννησης του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού στη Namungoona – Καμπάλα βρέθηκε ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς, γνωστός για τα φιλελληνικά του αισθήματα και το “πλούσιο” ιεραποστολικό του έργο.

Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία και με συμμετοχή της σχολικής χορωδίας του κατηχητικού, έλαβε χώρα ένα λιτό γεύμα σε συνδυασμό με δώρα και κοπή κέικ για να γιορτάσουν τα παιδιά τη γέννηση του Χριστού. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 παιδιά, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά του κατηχητικού.

Όπως είχε πει, άλλωστε, και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός: «Αφήστε τα παιδιά, να έρθουν κοντά μου και μην τα εμποδίζετε. Αυτά είναι πλασμένα για τη Βασιλεία των Ουρανών, όπως κι όσοι θα μοιάσουν την αθωότητά τους». Μετά, έβαλε τα χέρια Του επάνω στα κεφάλια τους και τα Ευλόγησε -Κατά Ματθαίον (19ο, 13-15).

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων