05/06/2020 05/06/2020 Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης πλήττεται από την πανδημία και οι επιστήμονες ανά τον κόσμο έχουν επιδοθεί σε μία μάχη για την ανακάλυψη θεραπείας και εμβολίου, σε κάποιες γωνιές της γης μας υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από ασθένειες που για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο αποτελούν παρελθόν. Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, από την μακρινή...
05 Ιουνίου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 11:21

Εκεί που τα παιδιά πεθαίνουν για 3 ευρώ

Διαδώστε:
Εκεί που τα παιδιά πεθαίνουν για 3 ευρώ

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης πλήττεται από την πανδημία και οι επιστήμονες ανά τον κόσμο έχουν επιδοθεί σε μία μάχη για την ανακάλυψη θεραπείας και εμβολίου, σε κάποιες γωνιές της γης μας υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από ασθένειες που για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο αποτελούν παρελθόν.

Ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, από την μακρινή Τανζανία μαζί με την Ιεραποστολική Δράση “Πίστη και Αγάπη” απευθύνουν έκκληση για στήριξη του προγράμματος εμβολιασμού.

Όπως γράφουν, “σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει ο εμβολιασμός των παιδιών στην Τανζανία”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς στοιχίζει μόνο 3 ευρώ, δηλαδή με 10 ευρώ μπορούμε να σώσουμε τρία παιδιά από το θάνατο!
“Αυτά τα παιδιά δεν έχουν απλώς την ανάγκη μας, πεθαίνουν γι αυτήν!!! Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να καταθέσετε στο λογαριασμό μας και μετά ενημερώστε με!!!” καταλήγει η ανακοίνωση

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
«ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ»

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
213/005506-92

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων