22/07/2021 22/07/2021 Την κοίμηση του Νικολάου Μπαρμπέρη, πατρός του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης και Εφημερίου της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα Αιθιοπίας, Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη, γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη. Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, στις 12 το μεσημέρι. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως...
22 Ιουλίου, 2021 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 12:30

Εκοιμήθη ο Νικόλαος Μπαρμπέρης, πατέρας του Παν. Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Αξώμης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Νικόλαος Μπαρμπέρης, πατέρας του Παν. Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Αξώμης

Την κοίμηση του Νικολάου Μπαρμπέρη, πατρός του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης και Εφημερίου της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα Αιθιοπίας, Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη, γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη.

Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει:

Με βαθύτατη θλίψη κάνουμε γνωστή την κοίμηση του Νικολάου Μπαρμπέρη, πατρός του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Εφημερίου της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα Αιθιοπίας, Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη.

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ και το πλήρωμα της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκφράζουν θερμότατα συλλυπητήρια προς την πενθούσα οικογένεια.

Ο Κύριος “της ζωής και του θανάτου” Ιησούς Χριστός, να αναπαύσει την ψυχή του μακαριστού Νικολάου και να χαρίζει παραμυθία στη σύζυγο και στα παιδιά του.

Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, το Σάββατο 24/7, στις 12 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων