28/02/2024 01/03/2024 Εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης από το Ευγενίδιειο Θεραπευτήριο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν με ελονοσία. Με μήνυμα του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί καρδιακά όσους στάθηκαν κοντά του και συνέδραμαν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην αίσια έκβαση της περιπέτειας...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 12:21

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας Ιωάννης

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας Ιωάννης

Εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης από το Ευγενίδιειο Θεραπευτήριο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν με ελονοσία.

Με μήνυμα του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί καρδιακά όσους στάθηκαν κοντά του και συνέδραμαν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην αίσια έκβαση της περιπέτειας της υγείας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη:

«Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, λόγω της σοβαρής νόσου της ελονοσίας, και με αισθήματα δοξολογίας προς τον Θεό για την αίσια έκβασή της επιθυμώ να ευχαριστήσω, καρδιακά, όσους στάθηκαν κοντά μου και με συνέδραμαν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Σωτήριο Τσιόδρα, ο οποίος με βαθιά επιστημονική γνώση και απαράμιλλη ανθρωπιά ανέλαβε το δύσκολο έργο της θεραπείας μου και της αποκαταστάσεως της υγείας μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, οφείλω στον Καθηγητή της ίδιας Σχολής κ. Σωκράτη Παπαγεωργίου καθώς και στον Δρα Κωνσταντίνο Παπαδημήτρη, Επιστ.Υπευθ. του Παθολογικού Τμήματος του Ευγενιδείου για την πολύτιμη συμβολή τους.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω, ακόμα, στον Πρόεδρο του Νοσοκομείου «Ευγενίδειο» κ.Στέλιο Κώτσιο την Διευθύνουσα Σύμβουλο Έφη Μπάσδρα, καθως και σε όλο το , νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του «Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου», για τη φροντίδα που μού παρείχαν και την ζεστασιά που με περιέβαλαν όλες αυτές τις ημέρες τις νοσηλείας μου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ χρεωστώ στους φίλους και οικείους, και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μια φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή και επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν την αγάπη και τη στήριξή τους στη δύσκολη αυτή στιγμή.
Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «μή φοβοῦ, μόνον πίστευε»(Λκ 8:50).

Εύχομαι από τα βάθη της υπάρξεώς μου ο πανάγαθος Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία και κάθε αγαθό!

Μετ’ ευχών και ευχαριστιών

ο Ζάμπιας Ιωάννης»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων