16/05/2024 16/05/2024 Ξημερώματα ξεκίνησε η Ιεραποστολική ομάδα του Σεβασμιωτατου Κινσάσας κ. Θεοδοσίου για το χωριό Κάνγκα. Αφού διέσχισαν το δάσος περνώντας μέσα από τις φτωχικές καλύβες των ανθρώπων, έφθασαν στην ενορία της Κάνγκα όπου ο Ναός της Υπαπαντής και το σχολείο του Αγίου Νεκταρίου. Εκεί οι μαθητές του Δημοτικού καλωσόρισαν τους επισκέπτες ψαλλοντας τον Αναστάσιμο παιάνα ”...
16 Μαΐου, 2024 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 9:39

Εξόρμηση του Μητροπολίτου Κινσάσας στο χωριό Κάνγκα

Διαδώστε:
Εξόρμηση του Μητροπολίτου Κινσάσας στο χωριό Κάνγκα

Ξημερώματα ξεκίνησε η Ιεραποστολική ομάδα του Σεβασμιωτατου Κινσάσας κ. Θεοδοσίου για το χωριό Κάνγκα. Αφού διέσχισαν το δάσος περνώντας μέσα από τις φτωχικές καλύβες των ανθρώπων, έφθασαν στην ενορία της Κάνγκα όπου ο Ναός της Υπαπαντής και το σχολείο του Αγίου Νεκταρίου. Εκεί οι μαθητές του Δημοτικού καλωσόρισαν τους επισκέπτες ψαλλοντας τον Αναστάσιμο παιάνα ” Χριστός ανέστη….” αλλά και άλλους Ύμνους και τραγούδια.

Ο Μητροπολίτης αφού μίλησε με αγάπη στα παιδιά για την μεγάλη εορτή της Αναστάσεως, μαζί με τους συνεργάτες του μοναχούς και την ιεραπόστολο κυρία Στέλλα Παπαδοπούλου μοίρασαν αναστάσιμες κάρτες, τετράδια, μολύβια, στυλούς, μπάλες και μπισκότα, προσφορά του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας κ Γερασίμου Ντούνη.

Στην συνέχεια η Ιεραποστολική ομάδα σταματούσε σε όλες τις καλύβες του χωριού προσφέροντας σε όλο τον κόσμο ρύζι, φασόλια, αλάτι και φάρμακα προσφορά και πάλι του κ. Γερασίμου Ντούνη. Τόσο η Ιερά Μητρόπολις, όσο και οι πιστοί της, ευχαριστούν τον κ. Γεράσιμο Ντούνη και την εκλεκτή σύζυγο του ιατρό κυρία Παρασκευή Τριαντάφυλλου Ντούνη για την έκδηλη αγάπη τους κατά την εορτή του Πάσχα στους φτωχούς αδελφούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων