19/02/2024 20/02/2024 Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, καθώς βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Αθηνών, όπου νοσηλεύεται. Με μήνυμα του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιδιάκονος π. Πρόδρομος, κάνει γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος βγήκε από τη Μονάδα...
19 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 14:03

Εκτός κινδύνου η υγεία του Μητροπολίτη Ζάμπιας Ιωάννη

Διαδώστε:
Εκτός κινδύνου η υγεία του Μητροπολίτη Ζάμπιας Ιωάννη

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη, καθώς βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου Αθηνών, όπου νοσηλεύεται.

Με μήνυμα του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιδιάκονος π. Πρόδρομος, κάνει γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είναι εκτός κινδύνου και αναρρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης διαγνώστηκε με ελονοσία με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που συνήλθε στο Κάιρο το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων