25/05/2021 25/05/2021 Τον παρακάτω διάλογο απο τις επάλξεις της Ιεραποστολής μεταφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδασκάρης κ. Πρόδρομος στο πλαίσιο επίκαιρης αναρτησής του: “Ντόπιος: Σήμερα, για ακόμα μια φορά, μέσα σε μια βάρκα όλο κάπου πάμε. Οι υπόλοιποι τουλάχιστον ταξιδεύουν για να βρουν δουλειά, φαγητό, για να ζήσουν. Εμείς τι κάνουμε; Ιεραπόστολος: Εμείς πεθάναμε! Πλέον...
25 Μαΐου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 18:34

«Εμείς πεθάναμε! Πλέον ταξιδεύουμε για να ζήσουν οι άλλοι»

Διαδώστε:
«Εμείς πεθάναμε! Πλέον ταξιδεύουμε για να ζήσουν οι άλλοι»

Τον παρακάτω διάλογο απο τις επάλξεις της Ιεραποστολής μεταφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδασκάρης κ. Πρόδρομος στο πλαίσιο επίκαιρης αναρτησής του:

“Ντόπιος: Σήμερα, για ακόμα μια φορά, μέσα σε μια βάρκα όλο κάπου πάμε. Οι υπόλοιποι τουλάχιστον ταξιδεύουν για να βρουν δουλειά, φαγητό, για να ζήσουν. Εμείς τι κάνουμε;

Ιεραπόστολος: Εμείς πεθάναμε! Πλέον ταξιδεύουμε για να ζήσουν οι άλλοι.

Ντόπιος: Πώς θα ζήσουν οι άλλοι; Το μόνο που κάνετε είναι να Λειτουργείτε.

Ιεραπόστολος: Αυτό φτάνει και περισσεύει για να Ζήσει ο κόσμος.

Ντόπιος: Και πρέπει να τρέχουμε τόσο μακριά γι’ αυτό;

Ιεραπόστολος: Σήμερα τρέχουμε εμείς για να γευθούν οι άνθρωποι πρώτη φορά τη Ζωή. Αύριο θα τρέχουν αυτοί πίσω από το Ποτήριο για να χορτάσουν Χριστό”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων