16/02/2021 16/02/2021 Ένα σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Βορείου Μαδαγασκάρης έχει τεθεί σε λειτουργία και παρέχει την δωρεάν εκπαίδευση στους ανθρώπους της χώρας της Αφρικής, όπου  εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν. Το σχολείο έχει ιδρυθεί με τις πρωτοβουλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου σύμφωνα με την ομάδα στο Facebook “Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης”.  Η ανάρτηση αναφέρει:  “Ένα ακόμη σχολείο...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2021 - 12:14

Ένα ακόμα σχολείο λειτουργεί στη Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Ένα ακόμα σχολείο λειτουργεί στη Μαδαγασκάρη

Ένα σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Βορείου Μαδαγασκάρης έχει τεθεί σε λειτουργία και παρέχει την δωρεάν εκπαίδευση στους ανθρώπους της χώρας της Αφρικής, όπου  εκπαίδευση δεν είναι δωρεάν. Το σχολείο έχει ιδρυθεί με τις πρωτοβουλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου σύμφωνα με την ομάδα στο Facebook “Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης”. 

Η ανάρτηση αναφέρει: 

“Ένα ακόμη σχολείο της ιεράς Μητροπόλεως Β Μαδαγασκάρης που έχει ιδρύσει ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας κ Ιγνάτιος. Ένα ακόμη σχολείο δωρεάν εκπαίδευσης σε μια χώρα που η δωρεάν εκπαίδευση είναι άγνωστη έννοια. Ένα ακόμη σχολείο που για την κατασκευή του, η δική σας βοήθεια ήταν σημαντική”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων