18/05/2020 18/05/2020 Είναι σημαντικό κάθε οικογένεια, σε οποιοδήποτε γωνιά του πλανήτη, να έχει το δικό της σπιτικό. Οι υποτυπώδεις συνθήκες διαβίωσης στην Κεντρική Τανζανία δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη σπιτιού για κάθε οικογένεια. Η Επισκοπή Αρούσας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ποιμνίου αγωνίζεται, με κάθε τρόπο, για τη εξασφάλιση στέγης σε άπορες οικογένειες στην Κεντρική Τανζανία. Με μέριμνα και...
18 Μαΐου, 2020 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 22:42

Ένα φτωχικό σπιτικό… στην Τανζανία

Διαδώστε:
Ένα φτωχικό σπιτικό… στην Τανζανία

Είναι σημαντικό κάθε οικογένεια, σε οποιοδήποτε γωνιά του πλανήτη, να έχει το δικό της σπιτικό.

Οι υποτυπώδεις συνθήκες διαβίωσης στην Κεντρική Τανζανία δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη σπιτιού για κάθε οικογένεια. Η Επισκοπή Αρούσας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ποιμνίου αγωνίζεται, με κάθε τρόπο, για τη εξασφάλιση στέγης σε άπορες οικογένειες στην Κεντρική Τανζανία.

Με μέριμνα και φροντίδα της Μοναχής Ειρήνης και με δωρεές αδελφών μας από τη Ρουμανία, αγοράστηκε ένα οικόπεδο και χτίστηκε σπίτι για να φιλοξενήσει μια ορθόδοξη οικογένεια από την περιοχή του Κινταμάλι.

Το έργο αυτό συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ανάγκες. Επίσης, έχουν αγοραστεί άλλα δύο οικόπεδα για να χτιστούν κι άλλα σπίτια, με σκοπό κι άλλες οικογένειες να βρουν το καταφύγιό τους και τα μικρά παιδιά να ζήσουν την οικογενειακή θαλπωρή, έστω και σε σπιτάκια-καλύβες.

 \

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων