25/08/2020 25/08/2020 Το Σάββατο 22 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Αγαθονίκου, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου κ. Αγαθονίκου. Γράφει σε ανάρτησή της η Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω: “Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε φαγητό σε όλους τους πιστούς, που...
25 Αυγούστου, 2020 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 13:24

Ένα γεύμα φέρνει χαμόγελα…

Διαδώστε:
Ένα γεύμα φέρνει χαμόγελα…

Το Σάββατο 22 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Αγαθονίκου, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου κ. Αγαθονίκου.

Γράφει σε ανάρτησή της η Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω:
“Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε φαγητό σε όλους τους πιστούς, που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, ενώ τα μικρά παιδιά τραγουδούσαν με χαρά για την εορτή του Επισκόπου τους!
Ένα απλό φαγάκι και ένα τραγούδι ευχαριστίας από τα μικρά παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα και να πλημμυρίσουν με χαρά τα κουρασμένα από τις στερήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας πρόσωπα μικρών και μεγάλων.
Το γεύμα ήταν προσφορά του Βασιλείου Κηπόπουλου, εις μνήμην Έλλης Μπατάλα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων