13/10/2021 13/10/2021 Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες ανοικοδόμησης της Ιεράς Μονής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ιρίνγκα της Τανζανίας. Τη περίοδο αυτή ολοκληρώνεται το κτίσιμο των πρώτων κελιών και έπειτα θα ακολουθήσουν ορισμένοι βοηθητικοί χώροι. Σύμφωνα με τα σχέδια και την προσωπική μέριμνα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου το μοναστήρι αυτό θα είναι...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 19:03

Ένα Μοναστήρι χτίζεται στην Ίρινγκα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Ένα Μοναστήρι χτίζεται στην Ίρινγκα της Τανζανίας

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες ανοικοδόμησης της Ιεράς Μονής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ιρίνγκα της Τανζανίας. Τη περίοδο αυτή ολοκληρώνεται το κτίσιμο των πρώτων κελιών και έπειτα θα ακολουθήσουν ορισμένοι βοηθητικοί χώροι.

Σύμφωνα με τα σχέδια και την προσωπική μέριμνα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου το μοναστήρι αυτό θα είναι ένας πανέμορφος και ήσυχος τόπος ασκήσεως για τους πατέρες, ενώ παράλληλα θα αποτελεί σημείο πνευματικής αναφοράς για τους ορθοδόξους πιστούς της περιφέρειας Ιρίγκα.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια στηρίζεται στην αγάπη και μέριμνα όλων των μελών της Ιεραποστολικής Στέγης και των φίλων της Ιεραποστολής σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων