22/06/2021 22/06/2021 “Ένα ακόμη μοναστήρι δημιουργείται με τις άοκνες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου. Ένα ακόμη μοναστήρι λίκνο και φάρος της Ορθοδοξίας στη μακρινή αυτή γωνία της γης. Ένα μοναστήρι που θα στεγάσει τις νέες μοναχές της Ιεράς Μητρόπολης. Ένα μοναστήρι που θα παρέχει τροφή και βοήθεια στους φτωχούς και πάσχοντες αδελφούς μας. Ένα...
22 Ιουνίου, 2021 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 19:17

Ένα νέο γυναικείο μοναστήρι δημιουργείται

Διαδώστε:
Ένα νέο γυναικείο μοναστήρι δημιουργείται

“Ένα ακόμη μοναστήρι δημιουργείται με τις άοκνες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου. Ένα ακόμη μοναστήρι λίκνο και φάρος της Ορθοδοξίας στη μακρινή αυτή γωνία της γης. Ένα μοναστήρι που θα στεγάσει τις νέες μοναχές της Ιεράς Μητρόπολης. Ένα μοναστήρι που θα παρέχει τροφή και βοήθεια στους φτωχούς και πάσχοντες αδελφούς μας. Ένα μοναστήρι που θα γίνει η ζέστη φωλιά για τα ορφανά, εγκαταλελειμμένα και φτωχά παιδάκια” αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης για την ανέγερση του νέου Μοναστηριού που θα στελεχωθεί με Μοναχές της Ιεράς Μητροπόλεως Βορείου Μαδαγασκάρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων