10/01/2024 10/01/2024 Κυκλοφόρησε το νέο KALENDA 2024, λειτουργικό βοήθημα για Ιερείς και Κατηχητές της Ιεράς Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας. Περιέχει το Συναξάρι της ημέρας, τις παραπομπές των Αναγνωσμάτων Αποστόλου και Ευαγγελίου της Θείας Λειτουργίας, του Εωθινού Ευαγγελίου του Όρθρου, ο Ήχος της εβδομάδος, πληροφορίες νηστείας και άλλες απαραίτητες λειτουργικές πληροφορίες. Είναι σημαντικό λειτουργικό βοήθημα για την...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 10:00

Ένα σημαντικό λειτουργικό βοήθημα στα Σουαχίλι για τους Ορθοδόξους Αφρικανούς

Διαδώστε:
Ένα σημαντικό λειτουργικό βοήθημα στα Σουαχίλι για τους Ορθοδόξους Αφρικανούς

Κυκλοφόρησε το νέο KALENDA 2024, λειτουργικό βοήθημα για Ιερείς και Κατηχητές της Ιεράς Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας.

Περιέχει το Συναξάρι της ημέρας, τις παραπομπές των Αναγνωσμάτων Αποστόλου και Ευαγγελίου της Θείας Λειτουργίας, του Εωθινού Ευαγγελίου του Όρθρου, ο Ήχος της εβδομάδος, πληροφορίες νηστείας και άλλες απαραίτητες λειτουργικές πληροφορίες.

Είναι σημαντικό λειτουργικό βοήθημα για την ευταξία στις ακολουθίες των Ναών της Επισκοπής.

Συντάσσεται από τους Θεολόγους Γιάννη Τούμπα, Σεβαστιανό Μούντου, σελιδοποιείται από την Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αρναίας, κυκλοφορεί φροντίδι του Επισκόπου κ. Χρυσοστόμου και τυπώνεται στην Μπουκόμπα από τοπικό τυπογραφείο.

Είναι συνέχεια του KALENDA που κυκλοφορούσε μέχρι το 2017 από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, φροντίδι του Διορθοδόξου Κέντρου “ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ”, στα Σουαχίλι.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων