09/11/2019 09/11/2019 Ένα σύγχρονο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου διηγήθηκε ο γέρων Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος ενώπιον του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεοδώρου. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, αμέσως μετά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου δέχθηκε το εκκλησίασμα στην αίθουσα του θρόνου. Ο ιεράρχης διηγήθηκε...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 20:34

Η σημερινή διήγηση ενός σύγχρονου θαύματος του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Η σημερινή διήγηση ενός σύγχρονου θαύματος του Αγίου Νεκταρίου

Ένα σύγχρονο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου διηγήθηκε ο γέρων Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος ενώπιον του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεοδώρου. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, αμέσως μετά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου δέχθηκε το εκκλησίασμα στην αίθουσα του θρόνου. Ο ιεράρχης διηγήθηκε ένα σύγχρονο θαύμα του Αγίου που έγινε ενώπιον των ιεροσπουδαστών της Πατριαρχικής Σχολή, το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνηση του Πατριάρχη Θεόδωρου αλλά και των πιστών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων