20/08/2020 20/08/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, σε δύο ιδιαιτέρως συγκινητικά βίντεο στο πλαίσιο της σπουδαίας ποιμαντικής και ιεραποστολικής δράσης του, εφαρμόζοντας την σπουδαία πνευματική αρετή της διακρίσεως, συμμετέχει χορεύοντας μέσα στην ιδιαιτέρα χαρά του εορτασμού και των παραδόσεων των ανθρώπων της Αφρικής. Πρόκειται για δύο βίντεο που διδάσκουν Ιεραποστολή προς τους νεωτέρους,...
20 Αυγούστου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 23:12

ΑΦΡΙΚΗ: Ο δεσπότης χορεύει μαζί με τα παιδιά και τους ανθρώπους

Διαδώστε:
ΑΦΡΙΚΗ: Ο δεσπότης χορεύει μαζί με τα παιδιά και τους ανθρώπους

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, σε δύο ιδιαιτέρως συγκινητικά βίντεο στο πλαίσιο της σπουδαίας ποιμαντικής και ιεραποστολικής δράσης του, εφαρμόζοντας την σπουδαία πνευματική αρετή της διακρίσεως, συμμετέχει χορεύοντας μέσα στην ιδιαιτέρα χαρά του εορτασμού και των παραδόσεων των ανθρώπων της Αφρικής. Πρόκειται για δύο βίντεο που διδάσκουν Ιεραποστολή προς τους νεωτέρους, και, τα οποία, αν μη τι άλλο, μας σπάζουν την καρδιά για άμεση και γρήγορη προσφορά προς όλους εκείνους που αφιέρωσαν και αφιερώνουν την ζωή τους στις εσχατιές της Αφρικής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων