26/11/2019 26/11/2019 ‘Ενα χρόνο στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης συμπληρώνει σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ο οποίος εξελέγη παμψηφεί την 26η Νοεμβρίου 2018. Σε μία πολύ δύσκολη περιοχή της Αφρικής που μαστίζεται από τη φτώχεια, δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα και συμπαραστέκεται με όλα του τα ψυχικά αποθέματα στους ντόποιους...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2019 - 20:13

Ένας χρόνος στο “τιμόνι” της Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Ένας χρόνος στο “τιμόνι” της Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

‘Ενα χρόνο στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης συμπληρώνει σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος ο οποίος εξελέγη παμψηφεί την 26η Νοεμβρίου 2018.

Σε μία πολύ δύσκολη περιοχή της Αφρικής που μαστίζεται από τη φτώχεια, δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα και συμπαραστέκεται με όλα του τα ψυχικά αποθέματα στους ντόποιους κατοίκους.

«Πάντα υπήρχε η επιθυμία της Ιεραποστολής» είχε πει ο ίδιος το Σεπτέμβριο στη Μαρία Γιαχνάκη σε μια συνέντευξη που απεικόνιζε την πραγματική εικόνα της Ιεραποστολής και είχε προκαλέσει αίσθηση.

Συνέντευξη στη Μαρία Γιαχνάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων