05/03/2022 06/03/2022 Ενθρονίστηκε σήμερα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαυρεντίου στο Koro του Gulu ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος (Καμπούγε). Στην ενθρόνιση τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας εκπροσώπησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καμπάλας Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Επίσκοπος Τζίντζα και Ανατολικής Ουγκάντας Σίλβεστρος, τον...
05 Μαρτίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 13:09

Ενθρονίστηκε ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας Νεκτάριος

Διαδώστε:
Ενθρονίστηκε ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας Νεκτάριος

Ενθρονίστηκε σήμερα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Λαυρεντίου στο Koro του Gulu ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος (Καμπούγε). Στην ενθρόνιση τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας εκπροσώπησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καμπάλας Ιερώνυμος, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Επίσκοπος Τζίντζα και Ανατολικής Ουγκάντας Σίλβεστρος, τον οποίο διαδέχεται ο κ. Νεκτάριος, και ο Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος.

Παρέστη ακόμα ο βοηθός Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας π. Γρηγόριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων