05/04/2020 06/04/2020 Εντός του Επισκοπείου, στη Ναμουγκόνα Καμπάλας, τέλεσε σήμερα τη Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και στην Ουγκάντα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού COVID -19. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ειδική δέηση για την κατάπαυση της πανδημίας ενώ τόνισε πως θα πρέπει να επιζητήσουμε το έλεος...
05 Απριλίου, 2020 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 1:09

Εντός του Επισκοπείου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Εντός του Επισκοπείου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στην Ουγκάντα

Εντός του Επισκοπείου, στη Ναμουγκόνα Καμπάλας, τέλεσε σήμερα τη Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κ. Ιωνάς, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και στην Ουγκάντα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού COVID -19.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ειδική δέηση για την κατάπαυση της πανδημίας ενώ τόνισε πως θα πρέπει να επιζητήσουμε το έλεος του Θεού ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

“Να μη σταματήσουμε ούτε στιγμή να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε. Αυτή η περίοδος δοκιμασίας θα περάσει σύντομα”, ανέφερε. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων