29/01/2024 29/01/2024 Ιδιαίτερα γιορτάσθηκε στην Επισκοπή Μπουκόμπας η ημέρα του θριάμβου του Ιερού Χρυσοστόμου και η δικαίωση του, με την επιστροφή του εξόριστου σκηνώματος του, από την εξορία των Κομάνων στο θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως, απ’ όπου άδικα εκδιώχθηκε. Και γιορτάσθηκε στην Μπουκόμπα, διότι γιόρταζαν ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος, ο Ιερομόναχος π. Χρυσόστομος, Ηγούμενος της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Καάγκυας,...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 10:34

Εορτάσθηκε ιδιαίτερα ο Ιερός Χρυσόστομος στην Μπουκόμπα

Διαδώστε:
Εορτάσθηκε ιδιαίτερα ο Ιερός Χρυσόστομος στην Μπουκόμπα

Ιδιαίτερα γιορτάσθηκε στην Επισκοπή Μπουκόμπας η ημέρα του θριάμβου του Ιερού Χρυσοστόμου και η δικαίωση του, με την επιστροφή του εξόριστου σκηνώματος του, από την εξορία των Κομάνων στο θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως, απ’ όπου άδικα εκδιώχθηκε.

Και γιορτάσθηκε στην Μπουκόμπα, διότι γιόρταζαν ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος, ο Ιερομόναχος π. Χρυσόστομος, Ηγούμενος της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Καάγκυας, η Μοναχή Χρυσοστομία Ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίας Μακρίνας, ο π. Xρυσόστομος Sospeter εφημέριος Ibaba.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Ευαγγελισμού Μπουκόμπας με Ιερά Αγρυπνία, στην οποία προέστη ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος. Συμμετείχαν οι Ιερείς του Σεμιναρίου νέων Ιερέων. Τους ύμνους της γιορτής έψαλλαν δεξιά οι μοναχές της Μονής Αγίας Μακρίνας και αριστερά η χορωδία των Ιεροσπουδαστών της Ιερατικής Σχολής “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙ ΣΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων