24/01/2023 24/01/2023 Η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω τιμάται πλέον και στη μακρινή Τανζανία, όπου οι ιερείς και οι πιστοί γνώρισαν τον Άγιο μέσω του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου. Η μνήμη του Αγίου εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Μκόνγκα με τη συμμετοχή όλων των πιστών και μαθητών από το παρακείμενο...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 15:58

Εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στην Τανζανία

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στην Τανζανία

Η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω τιμάται πλέον και στη μακρινή Τανζανία, όπου οι ιερείς και οι πιστοί γνώρισαν τον Άγιο μέσω του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Η μνήμη του Αγίου εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Μκόνγκα με τη συμμετοχή όλων των πιστών και μαθητών από το παρακείμενο σχολείο, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε γεύμα προσφορά Αθανασίας και Δημητρίου από Στουτγκάρδη και της δραστήριας ιεραποστολικής ομάδας της αδελφής μας Σάρρας Αμανατίδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων