14/02/2024 14/02/2024 Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους εορτάστηκε πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Μακότα της Ιρίνγκα. Εκεί διακονεί ο πατήρ Ονήσιμος, ο οποίος μαζί με την δεκαμελή οικογένεια του, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους ενορίτες και τους πιστούς της γύρω περιοχής. Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πιστοί από το χωριό και τις υπόλοιπες ενορίες που...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 13:24

Εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Τανζανία

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Τανζανία

Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους εορτάστηκε πανηγυρικά στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Μακότα της Ιρίνγκα. Εκεί διακονεί ο πατήρ Ονήσιμος, ο οποίος μαζί με την δεκαμελή οικογένεια του, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους ενορίτες και τους πιστούς της γύρω περιοχής.

Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πιστοί από το χωριό και τις υπόλοιπες ενορίες που διακονεί ο πατήρ Ονήσιμος. Μετά την απόλυση προσφέρθηκε γεύμα προσφορά ανωνύμου αδελφού μας εις μνήμην Βασιλείου Δαλαμήτρα.

 

Πηγή: ierapostolikistegi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων