25/07/2023 25/07/2023 Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδωρος Β’, πληροφορηθείς μετά λύπης την προς Κύριον εκδημία της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ιδρυτικού μέλους του Μ.Κ.Ο. «Φως της Αφρικής» του Πατριαρχικού Θρόνου Αλεξανδρείας, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτής, σήμερα στο Ιερό Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο των Αγίων Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και...
25 Ιουλίου, 2023 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 12:49

Επιμνημόσυνη δέηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδωρος Β’, πληροφορηθείς μετά λύπης την προς Κύριον εκδημία της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, ιδρυτικού μέλους του Μ.Κ.Ο. «Φως της Αφρικής» του Πατριαρχικού Θρόνου Αλεξανδρείας, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτής, σήμερα στο Ιερό Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο των Αγίων Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και Νεκταρίου Πενταπόλεως.

Επίσης, εξέφρασε τις ολόθυμες συλλυπητήριες ευχές Του προς τους εκλεκτούς οικογενείς και συνεργάτες της εκλιπούσης Ευεργέτιδος του Πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, υπογραμμίζοντας την πηγαία ευγένεια και την ευαισθησία της αγαπώσης καρδίας της προς κάθε πάσχοντα άνθρωπο, ιδιαίτερως δε τα μικρά παιδιά, υπέρ των οποίων ανέπτυξε ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο.

 

Την τελευταία πνοή της σε ηλικία 80 ετών άφησε χθες η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια Βαρδή Ι.Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων