04/03/2023 04/03/2023 Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Ο κ. Επιφάνιος θα μεταβείς ήμερα Σάββατο στην Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου στο Χαμζάουι και αμέσως μετά στη Ροτόντα της Ανατολής, την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. Αύριο Κυριακή της Ορθοδοξίας θα μεταβεί στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην...
04 Μαρτίου, 2023 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 9:38

Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας του Κιέβου Επιφάνιου

Διαδώστε:
Επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας του Κιέβου Επιφάνιου

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ο κ. Επιφάνιος θα μεταβείς ήμερα Σάββατο στην Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου στο Χαμζάουι και αμέσως μετά στη Ροτόντα της Ανατολής, την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.

Αύριο Κυριακή της Ορθοδοξίας θα μεταβεί στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αλεξάνδρεια στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων