28/02/2021 28/02/2021 Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου στο σχολείο “Κώστας Πάλλας” της ενορίας Τσιλούμπα. Οι μαθητές υποδέχτηκαν τον Σεβασμιωτατο, τον π. Νικόλαο και την αδελφή Αναστασία με ενθουσιασμό, με τραγούδια και χαρά. Παρακολουθήστε ένα σχετικό βίντεο:  Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ των άλλων τόνισε στα παιδιά πως πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό που στην καρδιά της...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 9:35

Επισκέφτηκε σχολείο ο Μητροπολίτης Κανάγκας

Διαδώστε:
Επισκέφτηκε σχολείο ο Μητροπολίτης Κανάγκας

Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου στο σχολείο “Κώστας Πάλλας” της ενορίας Τσιλούμπα. Οι μαθητές υποδέχτηκαν τον Σεβασμιωτατο, τον π. Νικόλαο και την αδελφή Αναστασία με ενθουσιασμό, με τραγούδια και χαρά.

Παρακολουθήστε ένα σχετικό βίντεο:

Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ των άλλων τόνισε στα παιδιά πως πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό που στην καρδιά της ενορίας βρίσκεται αυτό το σχολείο, να ενθυμούνται με ευγνωμοσύνη τον μακαριστό Μητροπολίτη Πενταπολεως κυρόν Ιγνάτιο που έκτισε αυτό το σχολείο καθώς και να προσεύχονται για τον νέον εκείνον Κώστα Πάλλα που έχασε την ζωή του και οι γονείς του εις μνήμην του έκτισαν αυτόν τον ευλογημένο και όμορφο εκπαιδευτικό χώρο .

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τις τάξεις, έδωσε συμβουλές στα παιδιά και μοίρασαν εικόνες, τετράδια, μολύβια και καραμέλες σκορπίζοντας χαρά από τα δώρα που προσφέρουν οι Έλληνες στο μακρινό Κονγκό.

Συζήτησε με τους καθηγητές τα προβλήματα του σχολείου, τους επαίνεσε για την εργασία τους και τόνισε ιδιαίτερα πως είναι τιμή που ο Θεός τους εμπιστεύτηκε τις αθώες καρδιές των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων