08/04/2022 08/04/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αξιότιμη Περιφερειάρχη Γκέιτας κ. Rosemary Staki Senyamule πραγματοποίησε στις 6 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος στο νεόδμητο μεγάλο κτίριο της Περιφέρειας Γκέιτας. Η πόλη της Γκέιτας βρίσκεται νότια της λίμνης Βικτώριας, έχει ένα εκατομμύριο πληθυσμό και είναι κέντρο εξόρυξης χρυσού. Υπάρχουν πολλά μεταλλεία και ως εκ τούτου...
08 Απριλίου, 2022 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 20:11

Επίσκεψη του Επισκόπου Μπουκόμπας στην Περιφερειάρχη Γκέιτας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Επισκόπου Μπουκόμπας στην Περιφερειάρχη Γκέιτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αξιότιμη Περιφερειάρχη Γκέιτας κ. Rosemary Staki Senyamule πραγματοποίησε στις 6 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος στο νεόδμητο μεγάλο κτίριο της Περιφέρειας Γκέιτας.

Η πόλη της Γκέιτας βρίσκεται νότια της λίμνης Βικτώριας, έχει ένα εκατομμύριο πληθυσμό και είναι κέντρο εξόρυξης χρυσού. Υπάρχουν πολλά μεταλλεία και ως εκ τούτου το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο είναι ανεβασμένο. Στη συνάντηση ο Επίσκοπος παρέδωσε έγγραφο του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου κ. Θεοδώρου περί της εκλογής του νέου Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας και μετέφερε “την ευλογία Του προς την Περιφερειάρχη”.

Ο Επίσκοπος δήλωσε την εκτίμηση του προς την αξιότιμη Πρόεδρο του Κράτους κ. Σαμία και τόνισε τον σεβασμό προς τους νόμους του Κράτους της Τανζανίας και τον ενωτικό και ειρηνικό ρόλο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μέσα στην κοινωνία της Τανζανίας.

Η Περιφερειάρχης χάρηκε για την επίσκεψη, δήλωσε τον σεβασμό της προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, την οποία γνωρίζει και ευχήθηκε να έχει πρόοδο στην περιοχή της Γκέιτα για το καλό του Λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων