02/11/2023 02/11/2023 Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 28 Οκτωβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης Χρυσουλάκης και ο βοηθός του κύριος Φ. Καρύδας επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης. Οι φωτογραφίες είναι από τους χώρους του ορφανοτροφείου, από το ιερατικό σεμινάριο στην Αλασούρα, όπου μίλησε με τους υποψήφιους ιερείς για...
02 Νοεμβρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2023 - 13:36

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού στην Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού στην Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 28 Οκτωβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Ιωάννης Χρυσουλάκης και ο βοηθός του κύριος Φ. Καρύδας επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης.

Οι φωτογραφίες είναι από τους χώρους του ορφανοτροφείου, από το ιερατικό σεμινάριο στην Αλασούρα, όπου μίλησε με τους υποψήφιους ιερείς για τις ανάγκες τους.

Ο κ. Χρυσουλάκης φωτογραφήθηκε με παιδιά σε ένα από τα σχολεία της Μητρόπολης.

Το μεσημέρι παρατέθηκε γεύμα προς τιμή του στο μητροπολιτικό κέντρο της Αλασούρα.

Τέλος στις 28 Οκτωβρίου έγινε δοξολογία στην behoririka στον μητροπολιτικό ναό, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι Έλληνες, και παρακολούθησαν την γιορτή ενός σχολείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων