24/03/2023 24/03/2023 Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ στον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρο Ξενοφώντος. Επί τη ευκαιρία της επισκέψεως του Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε στη Κύπρο για θέματα Ιεραποστολής και στηρίξεως άπορων και ορφανών παιδιών, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον κ. Υπουργό και να του ευχηθεί εκ μέρους του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ....
24 Μαρτίου, 2023 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 14:55

Επίσκεψη του Ζιμπάμπουε Σεραφείμ στον Υπουργό Γεωργίας της Κύπρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ζιμπάμπουε Σεραφείμ στον Υπουργό Γεωργίας της Κύπρου

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε και Αγκόλας κ. Σεραφείμ στον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρο Ξενοφώντος.

Επί τη ευκαιρία της επισκέψεως του Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε στη Κύπρο για θέματα Ιεραποστολής και στηρίξεως άπορων και ορφανών παιδιών, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον κ. Υπουργό και να του ευχηθεί εκ μέρους του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β’, με τη βοήθεια του Θεού και των συνεργατών του, ευόδωση στις πολυσήμαντες αρμοδιότητες του στα θέματα της Γεωργίας, της Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και άμεσων οικολογικών πολιτικών επιλογών Πράσινης Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κλιματικής Αλλαγής.

Στη συνάντηση παρόντες κι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Ανδρέας Γρηγορίου, η επικεφαλής του Γραφείου του κ.Υπουργού κ. Ευτυχία Ιωάννου και Μέλη του Προσωπικού.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε το κ. Υπουργό και τους συνεργάτες του για τις οικολογικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Παναφρικανικού Συμβουλίου Εκκλησιών και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών ως Αντιπρόεδρος και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής για τη συνεργασία αυτών με Διεθνείς Οργανισμούς και Κυβερνήσεις και Μη Κυβερνητικούς οργανισμούς για τη προστασία των θυμάτων των προβλημάτων της Κλιματικής Αλλαγής που συνήθως πρώτιστα είναι οι πληθυσμοί των χωρών που μαστίζονται από το πρόβλημα της φτώχειας, αλλά και των νησιών.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Φίλοι Ιεραποστολής Ζιμπάμπουε» κ. Γιάννος Γεωργιάδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων