30/04/2023 30/04/2023 Για να γίνει ένας Ναός πρέπει να έχουμε θεμέλιο την πίστη. Αν έχουμε πίστη ο Ναός θα γίνει. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος κατά την Θεία Λειτουργία στην Ενορία του Αποστόλου Θωμά της Ρουαμιγκάσα της Γκέιτα. « Τι είναι αυτό, που βλέπω; ένα ωραιότατο Ναό, φωτεινότατο, αγιογραφημένο, ακούγονται ωραιότατες ψαλμωδίες, γεμάτο...
30 Απριλίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 9:43

Επίσκοπος Μπουκόμπας: Για να γίνει ένας Ναός πρέπει να έχουμε θεμέλιο την πίστη

Διαδώστε:
Επίσκοπος Μπουκόμπας: Για να γίνει ένας Ναός πρέπει να έχουμε θεμέλιο την πίστη

Για να γίνει ένας Ναός πρέπει να έχουμε θεμέλιο την πίστη. Αν έχουμε πίστη ο Ναός θα γίνει. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομος κατά την Θεία Λειτουργία στην Ενορία του Αποστόλου Θωμά της Ρουαμιγκάσα της Γκέιτα.

« Τι είναι αυτό, που βλέπω; ένα ωραιότατο Ναό, φωτεινότατο, αγιογραφημένο, ακούγονται ωραιότατες ψαλμωδίες, γεμάτο χριστιανούς, καλοστολισμένους ιερείς! Μπα! Τι λέω; Όνειρο βλέπω; Εδώ βλέπω άλλα πράγματα. Είμαστε σε μια καλύβα-τσαντίρι με ξύλα, μουσαμάδες και πανιά. Βέβαια, εδώ κατά την Θεία Λειτουργία είναι παρών ο Χριστός, είναι παρών ο Απόστολος Θωμάς, εδώ οι χριστιανοί, εδώ οι ωραιότατες ψαλμωδίες. Μας λείπει ο Ναός. Όμως για να γίνει ο Ναός πρέπει να έχουμε θεμέλιο την πίστη. Αν έχουμε πίστη ο Ναός θα γίνει. Πιστεύετε στην προσευχή; Τότε ας κάνουμε προσευχή στον Απόστολο Θωμά και εκείνος θα μας βοηθήσει. Όλοι μαζί οι χριστιανοί προσεύχονταν “Άγιε Απόστολε Θωμά βοήθησε μας, να κάνουμε το ναό μας”», τόνισε.

Με την βοήθεια φίλων της Ιεραποστολής αγοράσθηκε ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων, προς μεγάλη χαρά των χριστιανών. Οι χριστιανοί έστησαν ένα ξύλινο σκελετό του Ναού, περιέφραξαν τον χώρο με υφάσματα και τον σκέπασαν με μουσαμάδες, για να μπορούν να συγκεντρωθούν και να συμμετάσχουν σε Λειτουργίες και Ακολουθίες.

«Πιστεύουμε, ότι η προσευχή των χριστιανών και η χάρη του Απ. Θωμά, θα φτιάξουν το Ναό, για τη δόξα του Χριστού και της Ορθοδοξίας μας, αλλά και για την άνάπαυση των φτωχών, αλλά πιστών χριστιανών μας», όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Επισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων