16/04/2021 16/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Υπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος επισκέφτηκε την περιοχή Njambiini για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τον υπό ανέγερση ναό της Αγίας Ειρήνης και το σχολείο όπου κατηχούνται τα νεαρά αγόρια της περιοχής. Ο Μητροπολίτης προσευχήθηκε και τα ευλόγησε ενώ συνομίλησε μαζί τους και συνεχάρη τον π....
16 Απριλίου, 2021 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 9:41

Επιθεώρησε τις εργασίες ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι

Διαδώστε:
Επιθεώρησε τις εργασίες ο Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Υπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος επισκέφτηκε την περιοχή Njambiini για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε τον υπό ανέγερση ναό της Αγίας Ειρήνης και το σχολείο όπου κατηχούνται τα νεαρά αγόρια της περιοχής. Ο Μητροπολίτης προσευχήθηκε και τα ευλόγησε ενώ συνομίλησε μαζί τους και συνεχάρη τον π. Κωνσταντίνο για την δουλειά του και την πρόοδο που σημειώνεται στον Καθεδρικό Ναό αλλά κυρίως για την αφοσίωση που δείχνει για τα νέα παιδιά καθημερινά.

Στη συνέχει ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος επισκέφτηκε το Ιεραποστολικό κέντρο του Αγίου Βαρνάβα και μίλησε με τα νέα παιδιά και τον π. Μεθόδιο ενώ σημείωσε ότι πρέπει να ενστερνιστούν τον χριστιανισμό. Ο Σεβασμιώτατος τους συνεχάρη για την αντοχή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων