28/06/2019 28/06/2019 Αμέσως μετά την επίσκεψή του, την 25η Ιουνίου 2019, στο πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» και στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ κ. Παντελεήμων συνέχισε οδικώς προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού,...
28 Ιουνίου, 2019 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 10:34

Επιθεώρηση εργασιών σε ναό από τον Μητρ. Μπραζαβίλ

Διαδώστε:
Επιθεώρηση εργασιών σε ναό από τον Μητρ. Μπραζαβίλ

Αμέσως μετά την επίσκεψή του, την 25η Ιουνίου 2019, στο πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» και στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ στην πόλη Dolisie ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ κ. Παντελεήμων συνέχισε οδικώς προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών αποπερατώσεως του ημιτελούς Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κοσμά Αιτωλού, δαπάναις της Αδελφότητος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης.

Κατά την τρίωρη παραμονή του στον Ναό ο Σεβασμιώτατος είχε εκτενή συνεργασία με τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Christian Kibongué, με τον οποίο επιθεώρησαν λεπτομερώς κάθε σημείο του οικοδομήματος εσωτερικώς και εξωτερικώς, καθώς και τους βοηθητικούς χώρους.

Επίσης επισκέφθησαν το ξυλουργείο που κατασκευάζει τα καθίσματα και τον λοιπό εξοπλισμό του Ναού. Κατόπιν ο Έπίσκοπος ανέχωρησε για την έδρα της τοπικής Εκκλησίας, στην συμπρωτεύουσα του Κονγκό-Μπραζαβίλ, Pointe-Noire.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων