16/02/2021 16/02/2021 Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ τέλεσε τα εγκαίνια του περικαλλούς ιστορικού Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην πρωτεύουσα της χώρας, Μαπούτο. Κατά την ώρα του Κοινωνικού, ο Πατριάρχης είχε μιλήσει από καρδιάς προς όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους, έναν...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2021 - 17:31

Επτά χρόνια από τα εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών στη Μοζαμβίκη

Διαδώστε:
Επτά χρόνια από τα εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών στη Μοζαμβίκη

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’ τέλεσε τα εγκαίνια του περικαλλούς ιστορικού Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στην πρωτεύουσα της χώρας, Μαπούτο.

Κατά την ώρα του Κοινωνικού, ο Πατριάρχης είχε μιλήσει από καρδιάς προς όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τους, έναν προς έναν, για την αβραμιαία φιλοξενία στην όμορφη χώρα της Μοζαμβίκης. Ιδιαίτερα είχε ευχαριστήσει τον τότε τοπικό Επίσκοπο και νυν Μητροπολίτη Ζάμπιας, κ. Ιωάννη, για την αγάπη του προς το Πατριαρχείο και το πρόσωπό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων