08/08/2021 08/08/2021 Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη παρόντων των θεραπόντων ιατρών του την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Ο Σεβασμιώτατος στον κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Μεταμορφώσεως, ευλόγησε τους άρτους και τα “νεια” σταφύλια -Εὐλόγησον, Κύριε, τὸν...
08 Αυγούστου, 2021 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2021 - 12:50

Αρεταίειο: Ευλογία της αμπέλου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Αρεταίειο: Ευλογία της αμπέλου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη παρόντων των θεραπόντων ιατρών του την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος στον κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Μεταμορφώσεως, ευλόγησε τους άρτους και τα “νεια” σταφύλια -Εὐλόγησον, Κύριε, τὸν καρπὸν τοῦτον τῆς ἀμπέλου τὸν νέον,…..- και τέλεσε δέηση υπέρ των ασθενών, ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του θεραπευτικού ιδρύματος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τα ευλογημένα σταφύλια μαζί με αντίδωρο και το Ζακυνθινό σταφιδόψωμο μοιράστηκαν στο εκκλησίασμα και σε νοσηλευόμενους του ιδρύματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων