21/02/2022 21/02/2022 Χθες, Κυριακή του Ασώτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο αναλύοντας με τα παραδείγματα που απορρέουν από την σημερινή ευαγγελική περικοπή. Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Αντώνιο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα,...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 9:36

Ευχαρίστησαν τον π. Αντώνιο για την προσφορά του στη Μητρόπολη Ζάμπιας

Διαδώστε:
Ευχαρίστησαν τον π. Αντώνιο για την προσφορά του στη Μητρόπολη Ζάμπιας

Χθες, Κυριακή του Ασώτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννου.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο αναλύοντας με τα παραδείγματα που απορρέουν από την σημερινή ευαγγελική περικοπή.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Αντώνιο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα, για την προσφορά του στην τοπική Εκκλησία της Ζάμπιας. Τον π. Αντώνιο ευχαρίστησε και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου κ. Χ. Σπαίρον και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Λουσάκα κ. Γ. Ηλιακόπουλος.

Ακολούθησε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Ελληνικο εστιατόριο PIATTO.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων