22/03/2023 22/03/2023 Ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αιθιοπία, κ. Samad Ali Lakizadeh, με αφορμή τον παραδοσιακό ιστορικό εορτασμό του Ιρανικού Νέου έτους “NOROUZ”, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ επισκέφθηκε την Πρεσβεία του Ιράν προκειμένου να ευχηθεί στους εορτάζοντες. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον Ιρανό Πρέσβυ τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα...
22 Μαρτίου, 2023 - 9:58

Ευχές από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας δέχθηκε ο Πρέσβης του Ιράν στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
Ευχές από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας δέχθηκε ο Πρέσβης του Ιράν στην Αιθιοπία

Ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση του Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αιθιοπία, κ. Samad Ali Lakizadeh, με αφορμή τον παραδοσιακό ιστορικό εορτασμό του Ιρανικού Νέου έτους “NOROUZ”, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ επισκέφθηκε την Πρεσβεία του Ιράν προκειμένου να ευχηθεί στους εορτάζοντες.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον Ιρανό Πρέσβυ τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Πρέσβεις από χώρες της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, αλλά και πολλούς αξιωματούχους της Αιθιοπικής διοίκησης.

Συνεχίζοντας το ιεραποστολικό της έργο η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης ζητά την βοήθειά μας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση απόρων σπουδαστών και φοιτητών στην Αιθιοπία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί τον ακόλουθο σύνδεσμο προκειμένου να στηρίξει το έργο.

Πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων