20/02/2022 20/02/2022 Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, γι’αυτό κι εμείς σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την τελετή υποδοχής του νέου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά Θασίτη στο Κολουέζι στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας (18/2/2022). Μέσω των φωτογραφιών φαίνεται η δίψα των ανθρώπων της περιοχής για τον Χριστό και η αγάπη στην Ορθοδοξία. Ο νέος Επίσκοπος του Παλαίφατου...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 13:51

Φωτογραφίες από την τελετή υποδοχής του νέου Επισκόπου Κωνσταντιανής

Διαδώστε:
Φωτογραφίες από την τελετή υποδοχής του νέου Επισκόπου Κωνσταντιανής

Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, γι’αυτό κι εμείς σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την τελετή υποδοχής του νέου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά Θασίτη στο Κολουέζι στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας (18/2/2022). Μέσω των φωτογραφιών φαίνεται η δίψα των ανθρώπων της περιοχής για τον Χριστό και η αγάπη στην Ορθοδοξία.

Ο νέος Επίσκοπος του Παλαίφατου Πατριαρχείου εξελέγη από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στις 12 Ιανουαρίου 2022 και διακονεί ήδη στην Ιερά Μητρόπολη Κατάγκας πλησίον του Μητροπολίτη κ. Μελετίου. Χειροτονήθηκε στις 30 Ιανουαρίου από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι του Καϊρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων