13/04/2023 14/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, ετέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος έχρισε δι’ Αγίου Ελαίου τους πιστούς. Επίσης, μίλησε θεολογικά για το Ιερό...
13 Απριλίου, 2023 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 2:24

Φωτογραφικά «κλικ» από το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Φωτογραφικά «κλικ» από το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην Αλεξάνδρεια

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, ετέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος έχρισε δι’ Αγίου Ελαίου τους πιστούς. Επίσης, μίλησε θεολογικά για το Ιερό Μυστήριο σε συνάρτηση με την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τον φακό της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυκράτιδος:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων