13/01/2023 13/01/2023 Επίσκεψη στο ελληνικό σχολείου του Αγίου Νικολάου στην Tema της Γκάνα περιελάβανε η περιοδεία του Έλληνα Υπουργού, Νίκου Δένδια, στη χώρα όπου είχε σημαντικές επαφές τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της χώρας μας για την Αφρικανική Ήπειρο. «Είχα τη μεγάλη χαρά, λίγο πριν έρθω στο υπουργείο, να επισκεφθώ το σχολείο του Αγίου Νικολάου, το οποίο χρηματοδοτείται...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 8:51

Για δεύτερη φορά στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Τema της Γκάνα ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Για δεύτερη φορά στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Τema της Γκάνα ο Νίκος Δένδιας

Επίσκεψη στο ελληνικό σχολείου του Αγίου Νικολάου στην Tema της Γκάνα περιελάβανε η περιοδεία του Έλληνα Υπουργού, Νίκου Δένδια, στη χώρα όπου είχε σημαντικές επαφές τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της χώρας μας για την Αφρικανική Ήπειρο.

«Είχα τη μεγάλη χαρά, λίγο πριν έρθω στο υπουργείο, να επισκεφθώ το σχολείο του Αγίου Νικολάου, το οποίο χρηματοδοτείται από ελληνικά φιλανθρωπικά ιδρύματα και ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται επίσης στη Γκάνα» είπε και δεσμεύθηκε να επισκεφτεί ξανά την Γκάνα.

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ένα χρόνο το σχολείο καθώς η προηγούμενη επίσκεψή του ήταν τον Νοέμβριο του 2021. Κατά την παραμονή του εκεί συνομίλησες με παιδιά και εκπαιδευτικούς τονίζοντας την ιδιαίτερη χαρά του ότι βρέθηκε πάλι κοντά τους.

“Συγκίνηση και εικόνες που δε θα ξεχάσω ποτέ, κατά τη δεύτερη επίσκεψή μου στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νκολάου, στην Τέμα της Γκάνα. Όπως είπα στους μαθητές, θα ήμουν πολύ περήφανος να τους δω, όταν τους επισκεφθώ ξανά, να παίζουν σε αυτό το γήπεδο μπάσκετ και το όνομά του να είναι « Giannis Antetokounmpo ». Ένα όνομα που ενώνει την Ελλάδα με την Αφρική”, έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας.

Το ταξίδι του Έλληνα ΥΠΕΞ ξεκίνησε την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, από την Ακτή Ελεφαντοστού όπου, μεταξύ άλλων, είχε συνάντηση με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιερεμία, Αρχιερατικό Επίτροπο Ακτής Ελεφαντοστού και Μπουρκίνα Φάσο.

Πηγή φωτογραφιών: Νίκος Δένδιας/ Twitter 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων