27/02/2020 27/02/2020 Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτη Σχοινά συναντήθηκε σήμερα στην Αντίς Αμπέμπα ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ.  Παρόντες, ήταν η Επιτετραμμένη της Ελλάδος στην Αιθιοπία κ. Βασιλική Σκαλιστήρα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αντίς Αμπέμπα κ. Δημήτριος Συκάς, συνοδευόμενος από Μέλη του Δ.Σ. της Κοινότητος, εκπαιδευτικούς, μαθητές...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 16:01

Την Μητρόπολη Αξώμης επισκέφθηκε ο Μαργ. Σχοινάς

Διαδώστε:
Την Μητρόπολη Αξώμης επισκέφθηκε ο Μαργ. Σχοινάς

Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτη Σχοινά συναντήθηκε σήμερα στην Αντίς Αμπέμπα ο Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ. 

Παρόντες, ήταν η Επιτετραμμένη της Ελλάδος στην Αιθιοπία κ. Βασιλική Σκαλιστήρα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αντίς Αμπέμπα κ. Δημήτριος Συκάς, συνοδευόμενος από Μέλη του Δ.Σ. της Κοινότητος, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες των Κοινοτικών Σχολείων.

Οι παρευρισκόμενοι εξέθεσαν και ανέλυσαν στον κ. Σχοινά όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες Ομογενείς της Αιθιοπίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων