06/05/2020 06/05/2020 Πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο στον ναό της Αγίας Ειρήνης στο χωριό Μκόγκα της επαρχίας Ιρίνγκα στην Τανζανία, τελέστηκε χθες 5 Μαίου. Εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό για να τιμήσουν την Αγία Ειρήνη και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν τρόφιμα σε όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς, προσφορά των Αικατερίνης Χρηστάκη...
06 Μαΐου, 2020 - 8:54

Η Αγία Ειρήνη στην καρδιά της Αφρικής

Διαδώστε:
Η Αγία Ειρήνη στην καρδιά της Αφρικής

Πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο στον ναό της Αγίας Ειρήνης στο χωριό Μκόγκα της επαρχίας Ιρίνγκα στην Τανζανία, τελέστηκε χθες 5 Μαίου.

Εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στον Ιερό Ναό για να τιμήσουν την Αγία Ειρήνη και να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν τρόφιμα σε όλους τους παρευρισκόμενους πιστούς, προσφορά των Αικατερίνης Χρηστάκη και Ναυσικάς Βογοπούλου εις μνήμην: Παναγιώτου, Γεωργίας, Φιλίππου, Αθανασίου, Μιχαήλ, Βασιλείου, Στεφάνου και Στεφάνου.


Παρούσα στη Θεία Λειτουργία ήταν και η Μοναχή Ειρήνη από την Ρουμανία, η ακούραστη μητέρα των ορφανών του Ιεραποστολικού Κέντρου, η οποία εορτάζει την ονομαστική της εορτή. “Ευχόμαστε ο Θεός να τη χαριτώνει και να της δίνει δύναμη στη διακονία της, η οποία για πολλά συναπτά έτη με πολλή αγάπη και αυτάπαρνηση διακονεί την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Αρούσας” αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η Ιεραποστολική Στέγη .

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη (Facebook)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων