24/04/2020 24/04/2020 Καθημερινά το Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής Αρούσας στο Κινταμάλι πλημμυρίζει με όμορφες, ζωηρές φωνές! Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στο σχολείο και το χτύπο της καμπάνας για τον εσπερινό εκατοντάδες μικρά παιδιά συγκεντρώνονται εκεί για να παίξουν, να δουν τον Θεοφιλέστατο και να λάβουν το καθημερινό συσσίτιο, γάλα και μπισκότα. Άγρυπνος φρουρός του Ιεραποστολικού Κέντρου...
24 Απριλίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 10:22

Η ακούραστη “μανούλα” των ορφανών παιδιών

Διαδώστε:
Η ακούραστη “μανούλα” των ορφανών παιδιών

Καθημερινά το Ιεραποστολικό Κέντρο της Επισκοπής Αρούσας στο Κινταμάλι πλημμυρίζει με όμορφες, ζωηρές φωνές! Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων στο σχολείο και το χτύπο της καμπάνας για τον εσπερινό εκατοντάδες μικρά παιδιά συγκεντρώνονται εκεί για να παίξουν, να δουν τον Θεοφιλέστατο και να λάβουν το καθημερινό συσσίτιο, γάλα και μπισκότα. Άγρυπνος φρουρός του Ιεραποστολικού Κέντρου είναι η Μοναχή Ειρήνη από την Ρουμανία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια διακονεί την Ιεραποστολή στην Κεντρική Τανζανία.

Καθημερινά με αγάπη και στοργή υποδέχεται τους πάντες, φροντίζει τα μικρά παιδιά, τρέχει από χωριό σε χωριό, μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο κατά τις Θείες Λειτουργίες, προκείμενου να προετοιμάσει το γεύμα όπου αρκετές φορές η προσέλευση του κόσμου μπορεί να ξεπερνά τα χίλια άτομα. Είναι συμπαραστάτης και συγκυρηναίος στον καθημερινό αγώνα του Θεοφιλεστάτου για τη διάδοση του Ευαγγελίου στην Κεντρική Τανζανία! Η διακονία της και η προσφορά της στον ευλογημένο αγρό της Ιεραποστολής είναι άξια θαυμασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων