17/04/2020 17/04/2020 Η αποκορύφωση του Θείου Δράματος. Τα άχραντα Πάθη του Κυρίου εορτάζονται σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι Ναοί. Στη μακρινή Τανζανία, σε αυτό το νέο φυτώριο της Ορθοδοξίας τελέστηκαν οι Ιερές Ακολουθίες των Παθών και της Αποκαθήλωσης σύμφωνα με την παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, κ. Αγαθόνικος,...
17 Απριλίου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 17:04

Η αποκορύφωση του Θείου Δράματος στη μακρινή Τανζανία

Διαδώστε:
Η αποκορύφωση του Θείου Δράματος στη μακρινή Τανζανία

Η αποκορύφωση του Θείου Δράματος. Τα άχραντα Πάθη του Κυρίου εορτάζονται σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι Ναοί.

Στη μακρινή Τανζανία, σε αυτό το νέο φυτώριο της Ορθοδοξίας τελέστηκαν οι Ιερές Ακολουθίες των Παθών και της Αποκαθήλωσης σύμφωνα με την παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, κ. Αγαθόνικος, έψαλλε το Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, το Σε τον αναβαλλόμενον το φως και όλα τα κατανυκτικά τροπάρια των ημερών. Τα μικρά παιδιά του Ιεραποστολικού Κέντρου, ως άλλες μυροφόρες, όλο το βράδυ μάζεψαν και ετοίμασαν τα άνθη του Επιταφίου, μικρή αλλά συνάμα αγαθή προσφορά προς τον Κύριο της Δόξης που πολλά έπαθε διά τα αμαρτίας ημών.

Ας ατενίσουμε με δέος τας χείρας Του στον Τίμιο Σταυρό, ανοιχτή αγκαλιά που μας περιμένει όλους μετανοούντας!

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων