04/04/2021 04/04/2021 Εορτάσθηκε την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 4 Απριλίου 2021, η εορτή της προσκυνήσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας, στην Ιερά Μητρόπολη Αξώμης. Το πρωί της κυριώνυμης ημέρας της εορτής, στον Καθεδρικό Κοινοτικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπέμπα, τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ....
04 Απριλίου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2021 - 16:16

Η δύναμις του Τιμίου Σταυρού έως την Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Η δύναμις του Τιμίου Σταυρού έως την Αδδίς Αμπέμπα

Εορτάσθηκε την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 4 Απριλίου 2021, η εορτή της προσκυνήσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας, στην Ιερά Μητρόπολη Αξώμης.

Το πρωί της κυριώνυμης ημέρας της εορτής, στον Καθεδρικό Κοινοτικό Ιερό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπέμπα, τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δανιήλ.
Παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Αδδίς Αμπέμπα Εντιμ. κ. Δημήτριος Συκάς, και αρκετοί Ορθόδοξοι πιστοί Έλληνες, Αιθίοπες, Ρώσοι, Ουκρανοί και Σύριοι.

Εν συνεχεία, πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε η περιφορά του πανίερου συμβόλου του Χριστιανισμού στο εσωτερικό του Ναού, τον οποίο και προσκύνησαν, ώστε να λάβουν δύναμη για τη συνέχιση του πνευματικού αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων