11/10/2020 11/10/2020 Τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, όπως αντισηπτικά και μάσκες, παρέλαβε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος από το Γραφείο Ορθοδόξων Ιατρών της Ουγκάντας. Το υλικό αυτό το οποίο παραδόθηκε στην Επισκοπή θα διατεθεί για τις ανάγκες των ενοριών της Επισκοπής και της Ουγκάντας γενικότερα, με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο να ευχαριστεί για την...
11 Οκτωβρίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2020 - 12:20

Η Εκκλησία συμβάλει στην ενημέρωση για την πανδημία

Διαδώστε:
Η Εκκλησία συμβάλει στην ενημέρωση για την πανδημία

Τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, όπως αντισηπτικά και μάσκες, παρέλαβε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος από το Γραφείο Ορθοδόξων Ιατρών της Ουγκάντας.

Το υλικό αυτό το οποίο παραδόθηκε στην Επισκοπή θα διατεθεί για τις ανάγκες των ενοριών της Επισκοπής και της Ουγκάντας γενικότερα, με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο να ευχαριστεί για την προσφορά.

Επίσης, ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος κάλεσε τους κληρικούς να συνεχίσουν την εκστρατεία ενημέρωσης για την πανδημία προς το ποίμνιό, καθώς η Εκκλησία συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Υπενθυμίζεται πως στην Ουγκάντα οι ναοί παρέμειναν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πλέον οι χώροι λατρείας στη χώρα επαναλειτουργούν τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων