06/06/2019 06/06/2019 Ετελέσθη την Τετάρτη, 5η Ιουνίου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου Μπραζαβίλ, η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Εφημερίου του, Οικονόμου π. Σεργίου Mabelemo, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα προς τούτο. Στην Ακολουθία παρέστησαν κληρικοί της Ι.Μητροπόλεως, εκπρόσωποι χριστιανικών κοινοτήτων της χώρας, κρατικών υπηρεσιών και...
06 Ιουνίου, 2019 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2019 - 16:12

Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστούς Ιερέως Σεργίου Mabelemo

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστούς Ιερέως Σεργίου Mabelemo

Ετελέσθη την Τετάρτη, 5η Ιουνίου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου Μπραζαβίλ, η εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Εφημερίου του, Οικονόμου π. Σεργίου Mabelemo, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα προς τούτο.

Στην Ακολουθία παρέστησαν κληρικοί της Ι.Μητροπόλεως, εκπρόσωποι χριστιανικών κοινοτήτων της χώρας, κρατικών υπηρεσιών και πλήθος πιστών. Περί του εκλιπόντος κληρικού μίλησε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνόδευσε την σορό αυτού έως την τελευταία κατοικία, σε κοιμητήριο της πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων