28/02/2022 28/02/2022 Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Τζίντζας τελέστηκε χθες, παρουσία της Αντιπροέδρου της Ουγκάντας Τζέσικα Αλούπο, η ενθρόνιση του Επισκόπου Τζίντζας και Ανατολικής κ. Σίλβεστρου. Στην τελετή ενθρόνισης τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος προεξήρχε νωρίτερα της Θείας Λειτουργίας στην οποία συλλειτούργησαν ο...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 18:33

Η ενθρόνιση του Επισκόπου Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας

Διαδώστε:
Η ενθρόνιση του Επισκόπου Τζίντζας και Ανατολικής Ουγκάντας

Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Τζίντζας τελέστηκε χθες, παρουσία της Αντιπροέδρου της Ουγκάντας Τζέσικα Αλούπο, η ενθρόνιση του Επισκόπου Τζίντζας και Ανατολικής κ. Σίλβεστρου.

Στην τελετή ενθρόνισης τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο εκπροσώπησε ο Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος προεξήρχε νωρίτερα της Θείας Λειτουργίας στην οποία συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκέντιος και ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος.

Παρέστη πλήθος κόσμου για να τιμήσει και να ευχηθεί στον νέο του Ποιμενάρχη, ο οποίος τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα είναι πρόθυμος για κάθε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων