28/11/2023 28/11/2023 Στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι τελέστηκε αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Αικατερίνης. Οι αγρυπνίες, που τακτικά τελούνται στο ιεραποστολικό κέντρο, συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο, αφού έρχονται σε επαφή με το τυπικό της Εκκλησίας. Επίσης, το περασμένο Σαββατοκύριακο τελέστηκαν πανηγυρικές Θείες Λειτουργίες στους Ιερούς Ναούς της Αγίας Αικατερίνης στο χωριό Ταναγκόζι και του Αγίου Στυλιανού στο χωριό...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 18:27

Η εορτή της Αγίας Αικατερίνης στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Αικατερίνης στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι

Στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι τελέστηκε αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Αικατερίνης. Οι αγρυπνίες, που τακτικά τελούνται στο ιεραποστολικό κέντρο, συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο, αφού έρχονται σε επαφή με το τυπικό της Εκκλησίας.

Επίσης, το περασμένο Σαββατοκύριακο τελέστηκαν πανηγυρικές Θείες Λειτουργίες στους Ιερούς Ναούς της Αγίας Αικατερίνης στο χωριό Ταναγκόζι και του Αγίου Στυλιανού στο χωριό Κιτίσι. Οι πιστοί συμμετείχαν στις Θείες Λειτουργίες και στις λιτανείες που τελέστηκαν προς αγιασμό και ευλογία όλων!

Κατά τις ημέρες αυτές παρατέθηκαν γεύματα προσφορά των αδελφών:

  • Αικατερίνης εις μνήμην Αικατερίνης, Θεοδώρου, Δημητρίου και Ελένης.
  • Αικατερίνης και Ελένης εις μνήμην Γεωργίου και Άννης.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων