26/03/2023 27/03/2023 Σε κλίμα κατάνυξης και εθνικής υπερηφάνειας εορτάσθηκε η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας. Χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ. κ Χρυσόστομο Μπαρμπέρη, στο τέλος της οποίας τελέσθηκε πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Εορτή. Αμέσως μετά...
26 Μαρτίου, 2023 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 1:40

Η εορτή της Επέτειου της 25ης Μαρτίου στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
Η εορτή της Επέτειου της 25ης Μαρτίου στην Αιθιοπία

Σε κλίμα κατάνυξης και εθνικής υπερηφάνειας εορτάσθηκε η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας.

Χοροστατούντος του οικείου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ. κ Χρυσόστομο Μπαρμπέρη, στο τέλος της οποίας τελέσθηκε πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Εορτή.

Αμέσως μετά στο Μνημείο Ηρώων έξωθεν του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Φρουμεντίου, έγινε η κατάθεση στεφάνων και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

Επακολούθησε δεξίωση προς όλη την Παροικία και τους προσκεκλημένους εκ μέρους της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων