24/01/2024 24/01/2024 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. τελέστηκε κατά την ημέρα μνήμης του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, που αποτελεί για την Ιεραποστολική Στέγη και την Ιερά Επισκοπή Αρούσας ημέρα χαράς. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος έχει κάνει γνωστό τον Άγιο Διονύσιο στους κληρικούς και τους πιστούς της Κεντρικής Τανζανίας και η μνήμη του τιμάται...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024 - 19:28

Η εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στην Τανζανία

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στην Τανζανία

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. τελέστηκε κατά την ημέρα μνήμης του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, που αποτελεί για την Ιεραποστολική Στέγη και την Ιερά Επισκοπή Αρούσας ημέρα χαράς.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος έχει κάνει γνωστό τον Άγιο Διονύσιο στους κληρικούς και τους πιστούς της Κεντρικής Τανζανίας και η μνήμη του τιμάται με πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Φετινός σταθμός της εορτής ήταν η ενορία του Αγίου Απόστολου Φιλίππου στο χωριό Κιμπέμπε. Οι κάτοικοι του χωριού συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και μετά την απόλυση παρακάθισαν στην εόρτια τράπεζα που προσφέρθηκε, δωρεά της αδελφής Φούντα Ουρανίας εις μνήμην του συζύγου της Αστεριού.

 

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων